Aku Dan Penang (Takde Kaitan Pon) 23-25 Sept. 2010

Lame btol aku tak update blog aku ni ek. Huhuhuhu. Macam-macam yang jadik dalam jangkamasa yang lame ni ek. Nak aku cite kan ke? Meh sini aku nak cite.

Accidently, pegi Penang secara tetibe. huhuhu. Pukul 11.30 malam, aku bertolak dari Shah Alam ke Penang. Perjalanan yang memenatkan selama 5 jam (tak penat pon sebenarnye, just tido je. hehehehe).





Actually, aku pegi Penang utk jumpe mamat Tarmizi   . Saje je nak mengada-ngada abis kan masa gi sane. Nak jalan-jalan. Ye la.. Bosan gile kot asik duk Shah Alam je.. Ngadap muke Faizal Hussien je hari-hari. Bosan gile. Hahahahha. So, aku pegi la dalam 3 hari je. Tapi, jumpe ramai gile kot budak-budak terencat akal macam Tarmizi seperti Zul, Apis, Anis, Aja dan lain-lain (sori ye x mention, malas nak copy and paste, sbb yang ni je yang terencat akal sikit). Tapi mmg best la warga-warga USM ni. Huhuhuhu. Macam-macam tempat aku pegi. Aku malas nak upload gamba-gamba bnyk-bnyk. Tgk sendiri la korg kat Penang. Peh! Syok gile siot. Hahahaha.

Lain kali aku nak gi lagi la. Aku tau, nanti ade lagi tour guide aku. Anis! Aku nak ko ade lagi nanti kalo aku nak pegi. Hahahahha. Tapi korang memang best la. Hahahaha. Thanks korang.!!! :-D

Mereka Yang Tak Betoi

Macam Kat Obersi. Hahaha.

Tempat Tinggal Aku Kat Penang (Tekun)

13 comments:

.:tar.baik:. said...

hahaha..tarbaik lah! jap! perlu ke aku cerita mengenai shah alam pulak? oh, bosan! hahaha

Anis Wahab said...

haha..bnyak la ko punya tour guide kan???aku cepuk bt tau!!poad..sorry seems to be the hardest word,t ko dtg aku xde jgn ghiaau tau..suh mizi blanje aiskim ye..pnjang umo jumpa lagi!!tyme ko kawen ke..nanti jemputlah.

.:tar.baik:. said...

ko jgn ckp cmtu anis...sedih aku.. :((

Fuad Khalid said...

anis... aku nak ikut... nk ikut gak gi australia.... huuuuu.... :(( takpe... kang kalo aku dh kaye, aku terbang ke sane semata-mata nak tgk ko.... huhuhu.... gudluck kat sane ek?? btw, ko pegi bile??

.:tar.baik:. said...

kan aku da cakap, jgn cakap pasal ni................

Anis Wahab said...

erk??kenapa aku ber-ko ngn poad.haha!poad..aku terharu,t ang dtg tau lawat aku kt sana..bwk mizi cewi tu sama!haha..dia nk ikot tu,jeles lak ko nk ikot kan??syg ang lebih lah poad..

.:tar.baik:. said...

chureng!

Fuad Khalid said...

hahahhaha.... tarmizi dengki... hahhaha.... ala... anis.... aku bru dpt warning dari siti hajar muslim.... beliau marah aku nak gi aussie jumpe ko.... last2 aku ajak die skali... bleh ke??? hahahhaha..... tarmizi.... sudah la..... ko pon curang ngn aku.... hahhahaha

.:tar.baik:. said...

bukan ko. tp haja laa! kami scandal skrg..aww!

aJa sHar said...

hahaha...( xtaw nk ckp ape, tp nk komen gax)

.:tar.baik:. said...

gilaaaaaaaaaa~

aJa sHar said...

biarlah...:P

Fuad Khalid said...

ntah.... bingai.... hahhahaha

Post a Comment