Berita Best and Berita Tak Best

Ok. Ni berita best.
1. Tarmizi dan same-same ngn Akak Ayu semula!!!!

Yabedabedu!!!! Aku suke gile bile dapat tau yang mamat Tarmizi ni dah same-same ngn Akak Ayu a.k.a awek lama beliau. Aku tumpang gembire je utk die. Actually, ni adalah kesinambungan cerita mereka dari zaman 6 Jahanam lagi. Hahahaha. Takde la (Gurau jek). Sebenarnye, diorang dah same-same sejak kat Sekolah Teknik Jasin lagi (time tu aku belom kenal lagi mamat ni). Pastu, putus & lost contact kejap (aku tak tau kalau diorang panggil lost contact). Then, baru ni, aku baca tarbaik.blogspot baru la aku dapat tau yang diorang sama-sama balik. Hahahaha. Aku tumpang gembire je. Hahahhaha. Hopefully, korang bahagia sampai bile-bile la hendaknye. I LOVE BOTH OF YOU!!!
p/s: Sori... Aku tak jumpe gamba korang berdua. Hahahaha. Anyway, congrats.... Akak Ayu jangan lupe belanje Sushi King yang akak janji nak belanja aritu. Hahahaha

2. Puteri Batrisya Asyikin.

Kalo Cik Siti Hajar Muslim bace ni, mesti die mengamuk & jeles punye la. Hahahaha. Korang pon mesti nak tau kan sape Cik Putri Batrisya Asyikin kn?? Hahahaha. Beliau adalah 'isteri' si Acik Ken. Hahahaha. Beliau adalah sebuah kereta yang sangat disayangi oleh Acik Ken. Kenapa die sayang, acu try sume tanye kat die. Hahahaha. Baru ni die baru dapat road tax baru (saje je nak kecoh). Pasni, bleh la Acik Ken bawak kitorang jalan-jalan lagi. Hahahaha.

Kete Acik Ken


3. Peluang Buat Bisnes

Baru ni aku baru dapat peluang buat bisnes. Ni bukan MLM (Member Lanyak Member). Hahahaha. Dapat buat bisnes baju. Saje je. Nak blaja teknik meniaga. Ade orang nak sediakan modal. Die nak ajar jadik bussinessman. Aku suke gile la. Hahahaha. Thanks to mereka yang support ye. Thanks. :-D

Sekadar Hiasan



Berita Tak Best!!!

EXAM DAH NAK DEKAT!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK BACA PAPE PON LAGI!!!!!!!! ABIS LA!!!!!!!!!!! TOLOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!

6 comments:

.:tar.baik:. said...

ok. tenkiu sebab menge-tag aku..doakan kami ye! :))

Fuad Khalid said...

ok... insyaAllah... korg jgn risau... aku nnti gi Mekah, aku doa kn kebahagiaan korg skali.... hahahhaha.... anyway, ko pon doa kn la aku ngn haja skali ek?? huhuhu.... I LOVE PEOPLES WHO LOVE ME!!!!! huhuhu

.:tar.baik:. said...

ok bos...

haja said...

eleh. x jeles pun.da lame da tau sape tu putri batrisya asyikin.huh

Fuad Khalid said...

oooo... dh tau ek?? mane tau???

haja said...

ntah..x ingt.haha

Post a Comment