Good Luck And All The Best!!!

Minggu nih dah masuk minggu exam untuk budak-budak UiTM (seluruh Malaysia kot). Di harap masing-masing mampu buat yang terbaik untuk diri sendiri. Jangan lupe gak doa-doakan yang terbaik untuk rakan-rakan yang lain. Semoga lebih berkat. Jangan lupe nak mintak restu dan doa dari mak n abah. Sebab tu adalah berkat. Kalo diorang tak berkati kite, sape lg? Betol tak? Hehehehe. So, untuk semua warga UiTM dan universiti-universiti lain yang sedang dan akan menghadapi final exam, diharap buat elok-elok dan score yang terbaik bak kate Tarmizi, tarbaik.blogspot (even die xde la baik mane pon.. hehehehe... saje je gurau-gurau... jgn marah).


Tapi aku nih. Esok start my first paper. MEM560-Manufacturing Process. Huhuhu. Aku rase stress gile nak amik. Yela. Bile bace buku, satu hapah pon tak masuk dalam kepale ni. Kepale nih pikir mende lain la plak. Adoiai... Aku tak tau la ape nak jadik ngan aku nih. Macam dah takde kesedaran. Bak kate Ijol, aiseymen!!! Hahahaha. Dah la baru baik demam sikit demam dan penyakit-penyaki lain (sebenar nye tak baik-baik pon lagi) tapi aku try la jugak nak overcome penyakit-penyakit tu. Tapi penyakit paling obvious aku nak try overcome adalah penyakit MALAS. Sejak dari azali lagi. Aku tak tau kenapa penyakit ni mesti ade kat aku. Aku tengok orang lain, Takde la obvious sgt nampak penyakit nih. Kalo la ade orang nak jual ubat untuk penyakit malas, aku nak beli 30 botol!! Makan overdose pon aku tak kisah.

Boleh plak orang nak start study untuk exam, aku plak, sibuk ber'dating' kejap. Almaklum la, dah nak dekat sebulan tak jumpe. Tadi makan malam sesame jap. Pastu sembang-sembang. Seronok la pulak dapat sembang-sembang sekejap. Yela. Kalo tengah hangat bercinta tu, tak elok jumpe lame-lame. Jumpe sekejap-sekejap je. Tu pon sembang depan kedai runcit. Mak cik kedai tu la yang monitor kitorang (kang dating tempat gelap, kene tangkap, malu dapat, dose pon dapat... Huhuhu). Sekejap-sekejap pon, amik ko!! Aku sedar-sedar, dah kul9!!! Teringat plak nak study!!! Hahahahahaha. Peh! Punye la tak sedar dating ngn Cik Siti Hajar Muslim sampai lupe nak sambung study!!! Huhuhu. Anyway, nasihat aku, jauhi maksiat!

Anyway, life's must go on and the important thing, FACE THE FACTS!

4 comments:

.:tar.baik:. said...

still ada nama aku! haha..tarbaik, bkn terbaik. sekian.

Fuad Khalid said...

aku tau... hahahhaha

.: amir:. said...

fuad buat yang terbaiklah...klau 2 pointer ke atas amir blanje bowling dan bg menang.hehehee

Fuad Khalid said...

ceh... hahahhah... thanks...

Post a Comment